AN UNBIASED VIEW OF کتوژنیک رژیم مواد غذایی

An Unbiased View of کتوژنیک رژیم مواد غذایی

An Unbiased View of کتوژنیک رژیم مواد غذایی

Blog Article

برنامه غذایی رژیم کتوژنیک برای بهبود برخی از بیماری‌های مزمن مانند سرطان و صرع بسیار مفید و کارآمد است.  بیماری آلزایمر

رژیم‌های کتوژنیک برای کاهش وزن و کاهش عوامل خطر بیماری‌های خاص موثر هستند، درحالی‌که رژیم‌های کم‌چرب به‌طور سنتی برای کسانی که به‌دنبال کاهش وزن هستند توصیه می‌شود.

رژیم کتوژنیک داستان متفاوتی نسبت به دیگر رژیم‌ها دارد. رژیم کتوژنیک با نام‌های رژیم کتو و کیتو هم شناخته می‌شود.

چه سبزیجاتی در رژیم کتوژنیک مجاز هستند؟ میوه‌ها و سبزیجات مجاز در رژیم کتوژنیک شامل خیار، گوجه فرنگی، توت فرنگی، تمشک، آووکادو، گل کلم، اسفناج، کلم بروکلی، کلم پیچ، کاهو، کرفس و کدو می‌شود. آیا رژیم کتوژنیک برای کاهش وزن مناسب است؟ رژیم کتوژنیک هم مانند هر رژیم دیگری فواید و مضرات خود را دارد. این نوع رژیم برای افراد زیادی تاثیرگذار بوده اما پیشنهاد ما این است که ار رژیمی پیروی کنید که در آن محدودیت مصرف ماده غذایی خاصی را نداشته باشید، چون بدن تمام مواد غذایی مفید و مغذی احتیاج دارد. در چه مدت زمانی با رژیم کتوژنیک وزن کم می‌کنیم؟ کم شدن وزن در رژیم کتوژنیک از هفته دوم به طور مشهود اتفاق می‌افتد و این روند خود را در ماه اول به خوبی نشان می‌دهد.

در این رژیم شما ۷۵ درصد از کالری‌ها را با چربی، ۵ درصد را با کربوهیدرات و ۲۰ درصد را با پروتئین تامین می‌کنید.

شاید برایتان سوال باشد که آیا میوه ها و سبزیجات نیز در این رژیم جایگاهی دارند یا خیر. همه میوه ها منبع سرشار از کربوهیدرات تلقی می شوند اما می توانید میوه های ریز مانند توت رژیم کتوژنیک سالم را به مقدار کم میل نمایید. ماجرا درمورد سبزیجات هم به همین صورت است و این رژیم به سبزیجات برگدار (مانند کلم پیچ، چغندر سوئیس، اسفناج)، گل کلم، کلم بروکلی، مارچوبه، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، قارچ، خیار، کرفس، و کدوهای تابستانی محدود می شود. یک فنجان بروکلی خرد شده حدود شش کربوهیدرات دارد.

با گذشت زمان، متخصصین از مزایای این برنامه غذایی برای بهبود بیماری های دیگر، از جمله موارد زیر، بهره گرفتند:

بله. مصرف خامه پرچرب، ماست پرچرب به ویژه ماست یونانی و پنیر پرچرب در رژیم کتو مجاز است، اما به اندازه‌ای که برای شما تعیین شده است.

این رژیم برای بهبود و کنترل بسیاری از بیماری‌ها از جمله صرع، سرطان، سندرم تخمدان پلی کیستیک و آلزایمر نیز تجویز می‌شود.

همچنین، مقدار مصرف پروتئین متوسط است؛ یعنی، چیزی حدود ۱۱۲ گرم گوشت، ماهی یا مرغ در هر وعده.

با توقف رژیم کتوژنیک، نفخ ممکن است اتفاق بیفتد، اما موقتی است. شایع‌ترین مسأله‌ای که مردم با آن سروکار دارند، نفخ و مشکلات روده‌ای است که به دلیل معرفی مجدد غذاهای فیبری صورت می‌گیرد؛ با وجودیکه غذاهایی مانند لوبیا و نان کامل، برای شما مفید هستند، بدن شما ممکن است مدتی زمان لازم داشته باشد تا دوباره به هضم آن‌ها عادت کند.

هنگامی که رژیم کتو را شروع می‌کنید، برای جلوگیری از این امر حتما آب زیادی بنوشید.

در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.

چگونه بعد از کتو وزن‌مان را ثابت نگه داریم؟

Report this page